Winkelen
Erop uit

Naast alle rust en de mooie natuur van de Loosdrechtse Plassen wilt u er wellicht ook af en toe even lekker op uit. Het fijne aan park De Drechthoeve is dat het centraal in Nederland ligt. U kunt vanaf hier alle kanten op; Amsterdam en Utrecht zijn goed te bereiken en binnen 15 minuten staat u in het centrum van de gezellige winkelstad Hilversum. Maar ook de kleinere dorpjes in de nabije omgeving van Loosdrecht zijn de moeite waard om te bezoeken. U hoeft zich niet te vervelen!

Meer informatie

  • Kijk voor meer informatie en activiteiten in Hilversum op: www.vvvhilversum.nl. Heeft u vragen over De Drechthoeve? Bel dan (+31) 035 582 17 62 of stuur een e-mail naar info@drechthoeve.nl.

Steden

Vanaf De Drechthoeve is het een kwartier rijden naar Hilversum. Hilversum is een echte mediastad; veel Nederlandse televisie- en radio-omroepen zijn gevestigd op het Mediapark. Maar wist u dat u er ook geweldig kunt winkelen? Het centrum is knus en overzichtelijk en u vindt er een grote variƫteit aan winkels. Grote steden als Amsterdam (30 min.), Utrecht (20 min.) en Amersfoort (25 min.) zijn vanaf het park ook gemakkelijk te bereiken met de auto.

Hilversum

Alle grote winkelketens vindt u terug in het centrum van Hilversum. En bij slecht weer kunt u fijn overdekt shoppen in het Hilvertshof of de Gooise Brink. Het vernieuwde marktplein, het Vue theater, de Groest en de Kerkbrink vindt u in het winkelhart van Hilversum. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd en er is altijd een plek voor uw auto vrij in een van de parkeergarages.

Boodschappen

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Loosdrecht. Hier vindt u alles wat u nodig heeft; het dorp heeft Jumbo, Boni, Hema, Kruidvat, bakkers, snackbars en andere afhaalgelegenheden.