Geschiedenis in de omgeving
HISTORIE

Deze omgeving heeft een lange geschiedenis. Dat ziet u dan ook overal terug. Zo zijn er diverse oude forten van de Amsterdamse en Hollandse Waterlinie te bezoeken. U vindt vele herenhuizen en landgoederen in ’s Gravenland. Maar sluit de landelijke omgeving niet uit, welke gepaard gaat met pittoreske dorpjes, boerderijen, heides en bossen waar u heerlijk kunt struinen.

LEES MEER
Lekker eten en drinken
HORECA

In de directe omgeving van het park vindt u lopend of varend vele restaurantjes met veelal uitzicht op het water. Hilversum, Laren, Breukelen en vele dorpjes liggen dichtbij, daar vindt u diverse mogelijkheden om  te eten en te drinken.

LEES MEER
Uitgebreid shoppen
WINKELEN

Naast alle rust en de mooie natuur van de Loosdrechtse Plassen wilt u er wellicht ook af en toe even lekker op uit. Het fijne aan park De Drechthoeve is dat het centraal in Nederland ligt. U kunt vanaf hier alle kanten op; Amsterdam en Utrecht zijn goed te bereiken en binnen 15 minuten staat u in het centrum van de gezellige winkelstad Hilversum. Maar ook de kleinere dorpjes in de nabije omgeving van Loosdrecht zijn de moeite waard om te bezoeken. U hoeft zich niet te vervelen!

LEES MEER
Hulp nodig?
DE HULPDIENSTEN

Er kan helaas altijd wat gebeuren, ook als u op vakantie bent. Bij De Drechthoeve besteden we daarom veel aandacht aan uw veiligheid. De brede paden en een overzichtelijke indeling zorgen ervoor dat de hulpdiensten makkelijk uw perceel kunnen bereiken. Toegang door de slagboom is bij calamiteiten altijd mogelijk, mede door het systeem SOS TOEGANG

LEES MEER