Hulpdiensten
In geval van nood

Er kan helaas altijd wat gebeuren, ook als u op vakantie bent. Bij De Drechthoeve besteden we daarom veel aandacht aan uw veiligheid. De brede paden en een overzichtelijke indeling zorgen ervoor dat de hulpdiensten makkelijk uw perceel kunnen bereiken. Toegang door de slagboom is bij calamiteiten altijd mogelijk, mede door het systeem SOS TOEGANG

Direct ambulance, politie of brandweer? Bel 112

Huisarts

Dienstdoende huisartsen hebben pasjes waarmee ze snel het terrein op kunnen komen. Ook is er een dokterspost in de buurt. Bij aankomst op het park ontvangt u alle informatie die u nodig heeft over de ziekenhuizen en huisartsen in de omgeving. Elk chalet heeft een eigen huisnummer waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn op ieder navigatiesysteem.

Hulpdiensten en SOS Toegang

Dichte slachtbomen maken het lastig voor hulpdiensten om snel ter plaatse te zijn. De Drechthoeve is daarom aangesloten op SOS Toegang. Dit is een landelijk systeem waarmee o.a. ambulances direct toegang hebben tot het terrein. De zender in de slagboom en in de ambulance herkennen elkaar onmiddellijk en de slagboom opent zich automatisch.

Medische ondersteuning

Bloedprikken of revalideren is overigens geen enkel probleem; uw (eventuele) dagelijkse zorg kan gewoon doorgaan terwijl u geniet van uw vrije tijd. Tip! Lees uw zorgverzekering na. Veel zorgverzekeraars vergoeden de gebruikelijke zorg, ook op uw perceel.

Brandpreventie

De chalets staan op afstand van elkaar om brandoverslag tegen te gaan. Bij eventuele calamiteiten hebben hulpdiensten de ruimte door de extra brede toegangspaden op het park. Ook werken we enkel met erkende installateurs en aannemers om uw veiligheid te waarborgen. U bent zelf verantwoordelijk voor de voorzieningen in uw chalet en op het perceel. Denk bijvoorbeeld aan veilige elektra en gasinstallaties, brandvertragende materialen, brandmelders en blussers.