Chalet op perceel 41 – VERKOCHT

Chalet op perceel 41 – VERKOCHT

gelegen aan de binnenzijde van het park vindt u dit  chalet van 44 m² (10.30 meter x 4.30 meter), gebouwd en geplaatst in 2006.  Het chalet beschikt over een ruime woonkamer met  een  open keuken, een ouderslaapkamer  met inbouwkasten,  een logeer/kinderkamer met stapelbed, een badkamer met wastafel, toilet en een zit/ligbad.

Het chalet is uitgevoerd met onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen, Cannexel buitenbekleding en een dak van dakleer. Het chalet beschikt over een airco en in elke kamer bevinden zich ir-verwarmingspanelen

De tuin is groen aangelegd en er bevind zich een groot terras, de waterkant is uitgevoerd met een beschoeiing met steiger waar u uw boot kunt aanleggen.

Het chalet wordt zeer compleet geleverd met o.a. Airco, Boiler 50 ltr, gordijnen. lamellen, bedden, inbouwhorren, kunst openhaard, electrisch zonnescherm, koelkast, partytent, tuingereedschap en een motorboot type Topcraft Milenium met 15 pk 4t yamaha buitenboord motor.

 

 

Aantal slaap plekken : 2-4

parkeerplaats op perceel : JA

ligplaats aan perceel : 14 meter

berging : JA

 

 

Het perceel is 220 m² groot en gelegen aan het water, vanaf dit perceel vaart u binnen 30 minuten naar de Loosdrechtse Plassen.

Het stageld voor 2020 is € 2.750,00 inclusief gemeentelijke heffingen.

 

  • honden zijn niet toegestaan in het chalet en op het park
  • op het park zijn het parkreglement van toepassing en de Recron Voorwaarden.
  • in het chalet kunt u verblijven van 1 april tot 31 oktober
  • permanente bewoning is niet mogelijk
  • de beschoeiing is in goede staat en hoeft niet te worden vervangen.

 

Voor meer informatie en/of bezichtigen kunt u contact opnemen via:

info@drechthoeve.nl of tel. 035 – 58 21 76 2